2.5D Car Center Control Kaca

  • Kaca Tempered Ultra-Ipis Tahan Goresan

    Ngaran Brand: VEMOSUN
    Pamakéan: Tesla Modél 3 Modél Y
    Ngaran produk: 2.5D Anti-Glare 9H Tempered Kaca
    Warna: Jelas
    Sampel: Sampel gratis
    OEM / ODM: sadia
    MOQ: 100pcs, nampi pesenan leutik
    pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, L/C, AliPay, lianna
    Tempat asalna: Guangdong Cina