2.5D Silk Print

  • Kaca Tempered Ultra-Ipis Tahan Goresan

    Ngaran Brand: VEMOSUN
    Pamakéan nandakeun: Huawei P40LITE
    Ngaran produk: 2.5D Ultra-pikir 9H melengkung Tempered Kaca
    Warna: Hideung
    Sampel: Sampel gratis
    OEM / ODM: sadia
    MOQ: 50pcs, nampi pesenan leutik
    pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, L/C, AliPay, lianna
    Tempat asalna: Guangdong Cina
    Harga: 0,55 USD

  • Kaca Tempered Ultra-Ipis Tahan Goresan

    Ngaran Brand: VEMOSUN
    Pamakéan nandakeun: Honor 7X / Mate SE
    Ngaran produk: 2.5D anti sorotan(matte) Kaca Tempered
    Warna: Jelas
    Sampel: Sampel gratis
    OEM / ODM: sadia
    MOQ: 50pcs, nampi pesenan leutik
    pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, L/C, AliPay, lianna
    Tempat asalna: Guangdong Cina