2.5D Table Kaca

  • Teu karasa 9H, ketebalan 0.33 mm, Tepi 2.5D, Kajelasan HD Asli sareng Akurasi layar Toél, Anti Gores & Tahan Pecah.

    Ngaran Brand: VEMOSUN
    Pamakéan nandakeun: Samsung Galaxy Tab S8
    Ngaran produk: 2.5D Table Kaca
    Warna: HD Jelas
    Sampel: Sampel gratis
    OEM / ODM: sadia
    MOQ: 50pcs, nampi pesenan leutik
    pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, L/C, AliPay, lianna
    Tempat asalna: Guangdong Cina