Serat Karbon 3D

  • Item No.: MS-G400

    Bahan: kaca aluminium luhur + pepet
    Kandel kaca: 0.33mm

    Waktos Tempered: Opat jam

    Bola serelek: 52cm tilu

    Semprot: Ngagunakeun suntikan plasma

    Water Drop Angel: Tes sudut serelek cai

    Model: Pikeun iPhone 13pro

    urutan OEM / ODM (ngaropea logo)

    Nampi pesenan SKD (Semi-Knocked Down).

    50% T / T salaku deposit, kasaimbangan saméméh pengiriman barang

     

  • Kacida awét, ujung sote, scratch tahan - karasa permukaan 9H

    Ngaran Brand: VEMOSUN
    Pamakéan: iPhone XR/iPhone 11
    Ngaran produk: PC lemes ujung Tempered Kaca Screen Protector
    Warna: Hideung
    Sampel: Sampel gratis
    OEM / ODM: sadia
    MOQ: 50pcs, nampi pesenan leutik
    pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, L/C, AliPay, lianna
    Tempat asalna: Guangdong Cina