3D Hot Bending

  • Pamasangan Gampang sareng Alignment, Buka Konci Sidik, Anti Gores, Kasus Friendly

    Ngaran Brand: VEMOSUN
    Pamakéan nandakeun: Samsung Galaxy S22 Ultra
    Ngaran produk: 3D Hot Bending sidik kaca Tempered
    Warna: HD Jelas
    Sampel: Sampel gratis
    OEM / ODM: sadia
    MOQ: 50pcs, nampi pesenan leutik
    pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, L/C, AliPay, lianna
    Tempat asalna: Guangdong Cina