Ukiran Résin 3D

  • Panutup Pinuh 3D, Lem Pinuh, Anti Goresan, Anti Sidik Jari, Anti ngabeledug, Anti guncangan, Teuas 9H, Anti Minyak, Anti Sorotan, Gelembung Gratis, HD Jelas, Tahan cai

    Ngaran Brand: VEMOSUN
    Pamakéan: Xiaomi Redmi K40
    Ngaran produk: 3D résin ukiran Tempered Kaca Screen Protector
    Warna: HD Jelas
    Sampel: Sampel gratis
    OEM / ODM: sadia
    MOQ: 50pcs, nampi pesenan leutik
    pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, L/C, AliPay, lianna
    Tempat asalna: Guangdong Cina