Naha jalma langkung resep mésér pelindung lensa pikeun modeu Honor Magic V

Lamun meuli smartphone anyar, hal anu penting pikeun ngajaga eta.Sabab saban poé, urang dipénta loba gerak.Sababaraha kali, urang lumangsung nyieun gerakan dadakan, sarta geura-giru smartphone urang bisa turun ka taneuh dina waktu anu singget.Tapi, telepon anjeun rapuh pisan, khususna lensa kaméra.Lensa kaméra Honor Magic V ditangtayungan ku kaca tempered kualitas luhur, sareng seueur deui anu narik perhatian anjeun.

modes1

1) Milih hiji solusi nu panggampangna tur pisan akalna ngajaga lénsa kaméra Honor Magic V Anjeun.Kaca tempered ieu ketebalan minimum (0.2mm) jeung bakal pas sampurna jeung lensa jeung kontur smartphone Anjeun. Sakali di tempat, eta ngan bakal nambahan ketebalan minimal ka smartphone Anjeun.

2) Dirancang tina kaca tempered 9H anu kuat, pelindung kaméra ngajaga lensa Honor Magic V anjeun dina kaayaan murni bari ngantepkeun kajelasan gambar anu optimal pikeun poto alami tanpa kaleungitan kontras atanapi seukeutna gambar.Lénsa sahingga ditangtayungan duanana tina goresan tapi ogé tina guncangan éksternal.

3) Kusabab ieu mangrupikeun panyalindungan kaca tempered kualitas luhur sareng sanés pilem plastik tradisional, panyalindungan ieu henteu nyababkeun gelembung salami aplikasina.

4) Lapisan oleophobic na ngajaga beungeut tina naon bisa hasil tina ngambah minyak atawa kosmétik séjén, rereged, jsb Jadi maneh moal boga pangaruh katumbiri berkat ieu.Sidik sidik gampang dicabut ku lawon microfiber.Kantun nikmati kajelasan anu optimal sareng lensa kaméra anu bersih sareng murni.

5) pilem panyalindungan kaméra husus dirancang pikeun nyocogkeun ka Honor Magic V anjeun.Dirancang sacara éksklusif pikeun Honor Magic V kalayan potongan khusus, cocog sareng sadaya kasus Honor Magic V, nyayogikeun panyalindungan maksimal pikeun pelindung kaméra tukang telepon anjeun.

6) Dirancang khusus pikeun Honor Magic V anjeun, pelindung kaméra kaca tempered ieu mangrupikeun solusi idéal pikeun nyocogkeun sadaya kabutuhan fotografi anjeun.

modes2

Pelindung lensa Honor Magic V mangrupikeun produk kreatif sareng praktis anu alit, séntiméter pasagi pangleutikna dina pabeungeutannana pantes panyalindungan optimal.pilem pelindung lénsa téh kalawan diwangun-di kaca logam, panyalindungan halimunan bahan lightweight teu ngan ngajaga iPhone, tapi ogé euweuh mangaruhan kaméra.wilujeng sumping ka panalungtikan, jualan bakal respon gancang, Hatur nuhun.

modes3


waktos pos: Apr-15-2022