Warta pausahaan

  • Steps for screen protector

    Léngkah pikeun pelindung layar

    Dinten ayeuna, kuring bakal nyandak sadayana nunjukkeun gaya perusahaan MoShi kami salami mangtaun-taun.Salaku kieu:Sarerea kudu maca warta saméméhna.Éta sadayana ngalibetkeun sareng parantos terang yén perusahaan MoShi kami didirikan dina 2005, nyaéta, éta parantos langkung ti 16 taun ti 2005 t ...
    Maca deui
  • MoShi company’s style exhibition

    paméran gaya parusahaan MoShi

    Numutkeun kana panilitian perusahaan, diputuskeun yén Festival Qing Ming 2022 sareng liburan penyesuaian bakal ti 4 April 2022 dugi ka 5 April 2022. Pikeun ngajengkeun Festival Qing Ming pikeun karyawan Moshi pikeun nyembah karuhun sareng duka. almarhum r...
    Maca deui
  • 2022 Moshi Qing Ming Festival Holiday Notice

    Bewara Libur Festival Moshi Qing Ming 2022

    Numutkeun kana panilitian perusahaan, diputuskeun yén Festival Qing Ming 2022 sareng liburan penyesuaian bakal ti 4 April 2022 dugi ka 5 April 2022. Pikeun ngajengkeun Festival Qing Ming pikeun karyawan Moshi pikeun nyembah karuhun sareng duka. almarhum r...
    Maca deui
  • Service Saatos-Penjualan

    ➤ Service Produk Urang nyadiakeun konsumén urang jeung produk komprehensif sanggeus-jualan rojongan.upami aya masalah, mangga ngahubungi tim penjualan kami pas mungkin, sareng tim kami bakal damel sareng anjeun pikeun ngabéréskeun masalah naon waé.Mangga sebutkeun sa...
    Maca deui
  • Ngeunaan MoShi Sustainable

    Perusahaan MoShi ngahiji pikeun nyandak sadaya karyawan perusahaan pikeun ngarambat sareng kéngingkeun manah masarakat?Naha bengkel perusahaan ngahasilkeun pilem pelindung anu luhur?Paméran naon anu diiluan ku perusahaan?Dinten ieu abdi hoyong nyandak anjeun leuwih jéntré ngeunaan ieu.Guangzhou MoShi parantos ...
    Maca deui
  • Mesin pabrik bubuka

    Kualitas mangrupikeun pondasi kasuksésan perusahaan.Pikeun mastikeun kualitas produk, perusahaan ngenalkeun alat uji canggih internasional.Pausahaan parantos ngenalkeun mesin motong paeh CNC precision tinggi, mesin laminating strip precision tinggi, motong CNC ...
    Maca deui
  • Ngamajukeun harmoni perusahaan sareng nyiptakeun énjing anu langkung saé!Poé Déwi badé sumping, sareng amplop beureum ageung tina Moshi dikirim!

    Dina musim semi Maret, jukut tumuwuh sareng warbler ngapung.Dina usum anu meriah ieu, "Poé Wowen 8 Maret" bakal datang sakumaha anu dijadwalkeun, sareng urang ngawitan Poé Awéwé Gawé Internasional kaping 8 Maret di 2022. Dina raraga nganyatakeun miara anggota kulawarga awéwé Moshi ...
    Maca deui
  • Guangzhou MoShi Sabaraha Anjeun Nyaho Ngeunaan Éta?

    Sababaraha urang nyebutkeun yén maranéhna geus lila hayang nyaho ngeunaan kulawarga badag misterius urang, tapi teu kungsi kasempetan.Leres, dinten ieu kuring bakal nyugemakeun rasa panasaran sakedik anjeun!Hayu urang nyandak cuties saeutik urang pikeun leuwih jéntré ngeunaan parusahaan urang!Diadegkeun taun 2005, perusahaan pelindung layar komprehensif ...
    Maca deui
  • Sweepstakes Rapat Taunan Moshi 2022

    Waktos ngalir, waktos flies, 2021 geus kaliwat dina kedip-kedip panon, sarta 2022 datang ka urang pinuh ku ekspektasi.Dina soré 24 Januari 2022, diréktur pabrik Li Jun sareng manajer Richard ngintunkeun kami amplop beureum Taun Anyar, sareng wajah sadayana katingali seuri cerah, sapertos gelombang biru ...
    Maca deui
  • Guangzhou International Electronics&Smart Appliances EXPO

    Éléktronik Internasional Guangzhou & Perkakas Smart EXPO

    Dina raraga ajak usaha pikeun innovate dina sains jeung téhnologi, ngadegkeun brand integritas produk éléktronik high-end domestik, nyieun gambar produk éléktronik high-end, sarta ngamajukeun ngembangkeun sehat industri, éta pisan bermakna pikeun ilubiung dina. pameran...
    Maca deui
  • Ngeunaan inpormasi Moshi

    Perusahaan kami utamina ngahasilkeun pelindung layar kaca tempered pikeun telepon sélulér sareng gaduh pangalaman langkung ti 10 taun.Aya nu apal kumaha cara nyieun screen protector?Kaca dipotong siga handphone, tepina diukir ngarah teu goresan, terus dipanaskeun jeung tempe...
    Maca deui
  • prosés produksi pabrik urang jeung prosés inspeksi

    Produk kami gampang dianggo, awét, henteu hariwang, sadayana tina sudut pandang konsumen.Guangzhou MoShi Electronic Technology Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2005 sareng gaduh langkung ti sapuluh taun R&D, produksi sareng pangalaman penjualan.Éta akar jero dina fie ...
    Maca deui