Warta Industri

  • Screen protectors have broad prospects

    Protéktor layar gaduh prospek anu lega

    Kalayan kamajuan téknologi anu terus-terusan sareng munculna jaman 5G, pasar telepon sélulér terus ngalegaan.Penjualan telepon sélulér nagara kuring beuki populer, sareng ieu ogé nyababkeun kamekaran penjualan asesoris telepon sélulér sareng gancang-gancang ...
    Maca deui
  • New phone released

    Telepon anyar dileupaskeun

    Honor Play6T runtuyan peluncuran produk anyar bakal sacara resmi dilaksanakeun, Honor Play6T runtuyan ieu Play6T na Play6T Pro dua produk."Badag" tiasa yakin: 256GB rohangan panyimpen super ageung, tiasa nyimpen langkung ti 50,000 poto, ngantepkeun ngahapus nyeri salamina."Gedé" tiasa ...
    Maca deui
  • 23 Mobile Technology Waves for 2022

    23 Gelombang Téknologi Mobile pikeun 2022

    Supados suksés dina bisnis naon waé, anjeun kedah salawasna ngajaga ramo anjeun dina pulsa, tetep diropéa sareng tren industri salian pikeun nalungtik pesaing anjeun, Henteu aya rahasia yén dunya urang nuju ka arah mobile. Éta sababna unggal bisnis, paduli ...
    Maca deui
  • Naha telepon sélulér / tablet mangrupikeun indung industri pilem pelindung?

    Produksi pilem pelindung tempered dipikabutuh pikeun kahirupan masarakat: tina panggunaan telepon sélulér / tablet, kabutuhan pikeun ngajagi telepon sélulér sareng tablet, sareng kabutuhan pikeun ngajagaan panon sareng anti kacapean.Hayu urang bahas sacara rinci di luhur ...
    Maca deui
  • iPhone release produk anyar

    iPhone ngayakeun acara munggaran taun 2022 dina 9 Maret, waktos Beijing.Harga séri iPhone13 tetep teu robih, kalayan skéma warna héjo.iPhone SE 3 anu parantos lami dikabarkan debut, sareng workstation Mac Studio énggal anu didamel ku chip M1 Ultra diumumkeun.Anu mimiti nyaéta iPhone SE 3 anu diperkirakeun, ...
    Maca deui
  • 2022 iPhone SE Highlights 1. Tombol Imah Palasik & Touch ID

    Dina presentasi Apple munggaran di 2022, salian ti peluncuran kejutan tina "Pine Ridge Cyan" iPhone 13 Pro sareng desain anyar iPhone 13 héjo, éta ogé bakal ningkatkeun iPhone SE, anu pang populerna "tombol HOME, Toel. ID" telepon baheula...
    Maca deui
  • Pilem Leutik Mangpaat Dampak Ka Industri

    Hiji pilem sampurna leutik boga pangaruh nu teu bisa underestimate dina industri prosés produksi ieu.Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan kumaha film sampurna leutik dihasilkeun sarta naon épék.Kamekaran hiji industri mangaruhan kana kamekaran industri sabudeureunana.Tangtosna, mobile kami ...
    Maca deui
  • kontrol rasa pinuh iQ009 runtuyan

    Produk andalannya munggaran di 2022, séri iQOO9, sacara resmi diluncurkeun.Kalawan Enjoyment Control salaku inti produk jeung pangalaman ngungudag, iQOO9 runtuyan brings all-round enjoyment indrawi tur terus satisfies pelesir eksplorasi ilmiah sarta téhnologis pamaké.iQ009 anu...
    Maca deui
  • Seri Samsung Galaxy S22 mangrupikeun smartphone super anu sakali deui nyerat deui aturan inovasi dina industri

    Séri Samsung Galaxy S22 mangrupikeun smartphone super anu sakali deui nyerat deui aturan inovasi dina industri, ”saur Choi Seung-sik, presiden Samsung Electronics Greater China."Dina hal pangalaman vidéo sareng produktivitas, éta tiasa nyangking pangalaman énggal anu épik ka sadayana&...
    Maca deui