Produk News

  • Why do people prefer to buy the lens protector for Honor Magic V’s modes

    Naha jalma langkung resep mésér pelindung lensa pikeun modeu Honor Magic V

    Lamun meuli smartphone anyar, hal anu penting pikeun ngajaga eta.Sabab saban poé, urang dipénta loba gerak.Sababaraha kali, urang lumangsung nyieun gerakan dadakan, sarta geura-giru smartphone urang bisa turun ka taneuh dina waktu anu singget.Tapi, telepon anjeun rapuh pisan, khususna ...
    Maca deui
  • THE HISTORY OF SCREEN PROTECTOR DEVELOPMENT

    SEJARAH PENGEMBANGAN PROTECTOR LAYAR

    Protéksi telepon parantos aya mangpuluh-puluh taun.Ngagantian telepon sélulér beuki gancang.Pas télépon dibeuli, film pelindung napel na layar.Sanaos pamekaran pilem telepon sélulér henteu langkung awal tibatan p ...
    Maca deui
  • Privacy screen protector

    Protéksi layar privasi

    Naha anjeun kantos nganggo pelindung layar kaca tempered peep-proof?Prosés: pilem anti ngintip kami adopts lapisan kaca hd dijieunna tina bahan kaca layar aslina, LG anti-peep palapis optik, pisibilitas luhur.Film anti ngintip muka induksi wajah ID asli, anti ngintip sareng ...
    Maca deui
  • Produk anyar anu populer-Pilem pelindung Tempered sareng artefak pilem anu gampang dipasang

    Produk anyar populér ieu --- Pilem pelindung Tempered sareng artefak pilem anu gampang dipasang.Prosés évolusi artefak stiker tape film tempered.Éta mekar ti handap, sareng léngkah-léngkah syuting ti kompleks ka sederhana.Aslina paling...
    Maca deui
  • Pelindung layar kaca tempered pikeun antibakteri

    Sabaraha kali sadinten anjeun nyabak telepon anjeun?Sabaraha lami anjeun nganggo telepon sélulér anjeun unggal dinten?Pasar pilem telepon sélulér parantos aya dimana-mana, rupa-rupa fungsi ogé rupa-rupa: anti sidik, panyalindungan panon héjo, résistansi scratch, résistansi minyak ...
    Maca deui
  • Moshi anyar generasi kadua calakan layar papayung layar mesin motong

    Moshi anyar generasi kadua calakan papayung layar mesin motong Témbongkeun nurutkeun data, aya rupa-rupa ponsel di pasar.Paménta pangguna pikeun pelindung layar fungsional sapertos pelindung layar privasi, pelindung layar panon, sareng ...
    Maca deui
  • Pilem Ngajaga Layar Pinuh

    Upami anjeun terang langkung seueur ngeunaan éta, anjeun bakal terang yén aya seueur kategori produk sapertos kitu, sareng masing-masing ngagaduhan sababaraha fungsi sareng fungsi anu saluyu.Editor handap bakal mawa anjeun ngartos jenis ieu, fungsi.Anu mimiti, aya dua kategori ieu: film lemes sareng ...
    Maca deui
  • Moshi Screen protector God Craftsman New

    Produk anyar aya di pasar, Penjualan panas, kejutan datang, Pelindung layar kaca tempered tina pelindung layar kaca tempered didamel tina kaca aluminium anu luhur + lem Korea Kidul AB, produk anu paling berkualitas nyaéta milik anjeun, ngan ukur 30 detik pikeun ngabéréskeun pelindung layar, Basajan ...
    Maca deui
  • Development is getting faster and faster, and science and technology are constantly advanced

    Pangwangunan beuki gancang sareng gancang, sareng élmu pangaweruh sareng téknologi terus maju

    Di masarakat kiwari, ngembangkeun geus meunang gancang sarta gancang, sarta sains jeung téhnologi anu terus advanced.Now aya handphone toughened pilem pelindung jeung pilem salaku salah sahiji pilem.Kalayan penampilan artefak iteuk pilem ieu, pikeun ngabéréskeun masalah anu sadayana nempel mobil ...
    Maca deui