kami saran pikeun milih
kaputusan katuhu

  • Jangji Urang

Guangzhou Moshi Electronic Technology Co., Ltd., diadegkeun dina 2005, mangrupikeun perusahaan komprehensif, khusus dina produksi pelindung layar anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.Pausahaan geus deeply kalibet dina widang pelindung layar pikeun leuwih ti sapuluh taun sarta geus salawasna taat kana konsép "fokus, inovasi, win-win jeung jangka panjang".Taat ka customer kahiji, kualitas kahiji jeung kerjasama win-win;Taat kana kamajuan téknologi, inovasi produk sareng manajemén ilmiah;Taat kana pamekaran ilmiah, berorientasi jalma sareng ngudag kaunggulan.

about

KENAPA MILIH KAMI?

  • 15+
    15+
    Taun Pangalaman
    Langkung ti 15 taun pangalaman profésional,Kami ngan ukur ngalakukeun hiji hal, ngadamel pelindung layar anu pangsaéna
  • 600+
    600+
    OEM / ODM Brand
    Kami parantos ngajaga tingkat kerjasama anu luhur sareng langkung ti 600 palanggan
  • 12000m²+
    12000m²+
    Pabrik
    Langkung ti 16000m² tilu pangkalan produksi, ratusan alat téknologi tinggi anu sampurna
  • 180+
    180+
    Staf profésional
    Langkung ti 180 staf profésional anu saé pikeun mastikeun yén unggal produk anu pangsaéna