2.5D Kaca Jelas

  • Kaca Tempered Ultra-Ipis Tahan Goresan

    Ngaran Brand: VEMOSUN
    Pamakéan: Samsung Galaxy Watch 4 (40mm)
    Ngaran produk: Watch Film Screen Protector
    Warna: Jelas
    Sampel: Sampel gratis
    OEM / ODM: sadia
    MOQ: 100pcs, nampi pesenan leutik
    pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, L/C, AliPay, lianna
    Tempat asalna: Guangdong Cina

  • Kaca Tempered Ultra-Ipis Tahan Goresan

    Ngaran Brand: VEMOSUN
    Pamakéan: OPPO R17 / F9
    Ngaran produk: 2.5D Jelas 9H melengkung Tempered Kaca
    Warna: Jelas
    Sampel: Sampel gratis
    OEM / ODM: sadia
    MOQ: 50pcs, nampi pesenan leutik
    pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, L/C, AliPay, lianna
    Tempat asalna: Guangdong Cina